Fimo massan lumoissa

Fimo massasta kaikenlaista



Olin jo heittämässä pois useamman vuoden kaapissa pyörinyttä Fimo massaa, kun kuitenkin päätin kokeilla vieläkö siitä saisi jotain aikaan. Kohtuullisen kauan tuota massaa sai pyöritellä, ennen kuin sen pehmeni, mutta niin se vain alkoi toimia, kun aikansa sitä pyörittelin. Jostain internetin ihmeellisestä maailmasta löysin tekstin, ettei Fimo massa kovettuisi koskaan ilman kanssa, tiedä sitten väitteen paikkansapitävyyttä. Ainakaan mitenkään erityisen Soft ei minun pakkaukseni massa enää ollut. 


Minulla olleessa pakkauksessa on kaikkiaan massaa vain 250 g, mutta ihmeen riittoisaa tuokin massa on. Aloitin valkoisella, punaisella ja turkoosilla värillä, jotka palaset olivat jo valmiiksi avattuja. Lapset aikanaan tekivät niistä jotain ja päätin pehmitellä ne ensimmäisenä.  


Jouluunhan ei ole enää kuin vajaa 8 kuukautta, joten aina muutaman karkkikepin kuusenkoristeeksi voi tehdä:) Karkkikepit ovat noin 7 cm pitkiä. Lisäksi kokeilin yhdet korvakorut samalla piparminttu karkki teemalla. 


Turkoosista massassa väsäilin muutaman pikkuruisen astian nukkekotiin. Jossain vintin kätköissä odottaa nimittäin nukkekoti, josta olen suunnitellut joskus tekeväni koristeen kaikkine pienine yksityiskohtineen. Se suunnitelma odottaa edelleen totutustaan. Tuon sinivalkoisen tarjoilukulhon läpimitta on noin 2 cm. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makramee näpertelyä

Makramee avaimenperät

Makramee kurssilla osa 2