Joulunodotusta

Joulukorttipaja




En ole ollenkaan jouluihmisiä, mutta korttien askartelu on sen verran kivaa puuhaa, että se jouluvalmistelu mullekin sopii. On jo muutamana jouluna askarreltu yhdessä tyttären kanssa kortteja. Tänän vuonna tehtiin tarvikeostokset marketista, hetken innostuksessa kesken ruokaostosten 






Mukaan kaupasta lähti korttipohjia, (vihertävän harmaata sekä vihreä-sini-valko-punainen paketti), värikkäitä kirjekuoria sekä kaksi erilaista paperilajitelmapakettia. Niissä on erivärisiä papereita, valmiita joulun toivotus tekstejä sekä kuvia. 







Muutama näyte siitä, mitä pakkauksista löytyi. Ensiksi leikkelin noita tekstejä ja kuvioita irti toisistaan sekä kuusia ja palloja valmiiksi erivärisitä papereista. 

Edellisiltä vuosilta on jäänyt yhtä sun toista askartelutarviketta talteen. Epäilen, että noista pienistä enkeleistä, kuusista, tähdistä ja joulupukeista saa askarrella vielä mun lapsenlapsetkin. Olen ostanut nuo rasiat joskus viime vuosituhannella Tiimarista eikä ne tunnu tyhjenevän ollenkaan. 


Yhtenä jouluna laitoin kortteihin runonpätkiä. Niitäkin jäi silloin osa käyttämättä, joten kaivelin nekin esille inspiraatoita antamaan. 



Siinähän sitä sitten oli tarvikeita levällään. Kyniä, viivotin, sakset ja muutama pikku juomalasi pyöreän muotin virkaa toimittamaan. Lisäksi erilaisia jouluaiheisia tarroja ja naruja. Lisäksi tietysti paperiliimaa ja eri keeperiä. 


Useampi tunti siinä sitten kului kortteja väkerrellessä. Olen aika pelkistettyjen korttien ystävä niinkuin kuvista voi päätellä. Harvemmin laitan mitekään ylenpalttisen paljon bling blingä ja tavaraa kortteihin. Tässä muutamia mallikappaleista. Ensin erilaisia pallokortteja.

 














Muutama erilainen kynttiläkortti. 

Tänä vuonna innostuin erityisesti lahjapakettikorttien tekemisestä.  

  







Kuusikortteja tein sekä ostamistani uusista papereista, että niistä pienistä kullanvärisistä askartelukoristeista, joita olen säästänyt. Nuo koristeet on niin ohuista, että tuntuu ettei niitä millään saa otettua purkista yhtä kerrallaan.

Lisäksi käytin näihin kortteihin tähtitarrroja ja akvaarion suodattimeen tarkoitettua vanua. 



     

















Mikä on sinun suosikkisi noista korteista? Vai tykkäätkö ehkä koristeellisimmista korteista? 
Mukavaa joulunodotusta kaikille! 



Kommentit

  1. Kauniita kortteja kaikki. Varmasti saajat ilahtuvat nuo saadessaan. Erityisesti pidin noista kynttiläkorteista ja lahjapakettikorteista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makramee näpertelyä

Makramee avaimenperät

Makramee kurssilla osa 2